NHL.eu
Staňte sa naším fanúšikom na Facebooku a buďte pri znovuspustení webu.

Vegas Šipačova nepotrebuje. V ktorých troch kluboch by mohol skončiť?

26. 10. 2017 | Michal Bujna

Ako sme pred dvoma dňami naznačili, vynechávanie Vadima Šipačova nebolo čisto len o manažovaní preplnenej zostavy Vegas. Lepšie ako niekdajšia hviezda KHL hrali hráči, ktorých má nováčik NHL v zostave.



Po návrate Jonathana Marchessaulta došlo k tomu, čo sme avizovali – Alex Tuch v prvom tíme zostal, ruský útočník bol poslaný na farmu do Chicaga. Tentokrát však Golden Knights chcú, aby sa k nej aj skutočne pripojil. Chcú, aby si zvykal na severoamerický hokej, ktorý mu je zatiaľ cudzí tak, ako aj angličtina.

Ak by sa Šipačov k Vlkom odmietal pripojiť, pravdepodobne by bol tímom suspendovaný a nedostával by plat. Samozrejme, že táto situácia hráča neteší. Jeho agent Petr Svoboda však dostal od tímu povolenia hľadať tím, do ktorého by mohol byť vymenený.

A hoci má zmluvu s cap-hitom 4,5 milióna dolárov, ktorá bude platiť aj v budúcej sezóne, nejaké tímy by o neho záujem mať mohli. K takým by mohli patriť aj tieto tri:

1. Florida Panthers
Florida má zatiaľ bilanciu 3-5-0, s ktorou tím nie je spokojný. Prvé dva útoky sú solídne, ale spodnej polovice útoku by sa hodila pomoc. Do karát tejto výmene hrá aj to, že u Panthers pôsobí Jevgenij Dadonov, s ktorým Šipačov hral v útoku v Petrohrade. Spolu nazbierali 348 bodov v 318 zápasoch predošlých troch sezón.

2. San Jose Sharks
Chris Tierney a Ryan Carpenter, centri tretieho a štvrtého útoku, doteraz nazbierali len dva body – oba Tierney. Sharks majú priemerný vstup do sezóny a ich ofenzíva je na 21. mieste ligy. Po odchode Patricka Marleaua by sa im do útoku pomoc hodila a to aj do budúcej sezóny, v ktorej by už nemusel hrať v tíme ani Joe Thornton.

3. Carolina Hurricanes
Hurricanes majú silu v obrane, ale v útoku by potrebovali pomoc, najmä na poste centra, kde po Jordanovi Staalovi a Victorovi Raskovi kvalita klesá rapídne. Derek Ryan hrá medzi Jeffom Skinnerom a Justinom Williamsom, ktorým by sa mohol hodiť hráč ako je Šipačov.

Stránka je v dočasnom režime | Nájdete nás aj na Facebooku: NHL.eu a NHL - výmeny a špekulácie

Nejnovější články:

Flames zúrili: Na poslednú chvíľu im stroskotala výmena Zuc
26. 10. 2017
Edler sa nechcel vzdať svojej klauzuly
26. 10. 2017
Canadiens majú z Tatara a jeho prínosu radosť
26. 10. 2017
Cehlárik opäť putuje do Providence
26. 10. 2017
Blue Jackets neboli blízko k výmene ruských hviezd
26. 10. 2017
Eric Staal sa dohodol s Wild na novej zmluve
26. 10. 2017
Columbus nemá núdzu o záujemcov o Panarina. Vymení ho?
26. 10. 2017
Špekulácie z NHL: Stone, Simmonds, Hayes
26. 10. 2017
Zadina si dnes splní sen debutom v NHL
26. 10. 2017
Frank Vatrano predĺžil zmluvu s Panthers
26. 10. 2017

« Návrat na úvodnú stránku
Stránka nespracováva osobné údaje a nepoužíva ani súbory Cookies.